Sisältöön

ALE ON TÄÄLLÄ – Parhaat tarjoukset jopa -50 %

ALE-osiosta löydät huippumerkkien parhaat tarjoukset kevääseen.

ALE Intersportissa.

Ale kategoriat

Ale

Ale – mikä mahtava syy päivittää urheiluvaatteet ja varusteet ajan tasalle! Kuten jokainen intohimoinen liikkuja tietää, hyvien urheiluvaatteiden salaisuus piilee korkeassa laadussa. Mutta mistä laatu muodostuu? Laatu syntyy parhaista luonnonmateriaaleista ja taidokkaasti valmistetuista teknisistä materiaaleista. Nämä varmistavat, että olosi pysyy mukavana vauhdikkaissakin aktiviteeteissä – säällä kuin säällä. Korkea laatu selittääkin sen, että urheiluvaatteet-, -jalkineet ja -varusteet ovat yleensä hinnaltaan arvokkaampia. Mikäli etsit edullisempaa ratkaisua, kannattaa hyödyntää erilaiset alennusmyynnit, joita erilaiset verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet tarjoavat sesongeittain.

Alennusmyynti on hyvä hetki päivittää vaatteet ja varusteet edulliseen hintaan

Jos malttia riittää, alennusmyynnistä voi löytää huippumerkkien arvokkaimpiakin tuotteita huomattavasti edullisemmin. Intersportin alesta voit löytää sesongin kuumimpien merkkien tuotteita jopa -50% alennuksella. Ole tarkkana – voit päivittää jopa koko vaatesettisi tai kengät sekä jopa varusteet todella edullisesti!

Olipa kyseessä kesäale, talviale tai kevätale – Intersportista löydät aina parhaat tarjoukset!

Kesä, talvi, kevät tai jopa syksy – Intersportin alesta löydät aina parhaat tarjoukset! Alennusmyynneistä voit tehdä huikeita löytöjä vuodenajasta riippumatta. Kannattaakin aina tasaisin väliajoin piipahtaa Intersportin aleosiossa, sillä lisäämme jatkuvasti tuotteita huippumerkeiltä. Tarkista eri osioiden parhaat tarjoukset kätevästi.

Intersport ale ja alennusmyynnit

Kun haluat löytää parhaat tarjoukset, Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät paljon mahtavia löytöjä tunnetuilta huippumerkeiltä – valikoimasta löytyvät esimerkiksi adidas, Nike, Peak Performance, Helly Hansen, Haglöfs sekä Halti. Tarjoamme suuren valikoiman ALE-vaatteita, ALE kenkiä ja varusteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. ALE-löytöjen kulta-aikaa on myös marraskuun lopulle sijoittuva Black Friday, joka tuo mukanaan todellisia huippulöytöjä loppuvuoteen. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee loistavia löytöjä!

Paljonko ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ale -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3990.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1055 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket W - toppatakki, Asics ASICS GEL Nimbus 25 W - juoksukengät ja Haglöfs Aero Pant Women Short - tuulihousut sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ale

4.52/5

Perustuu 1736 arvosteluun