Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETNopsa

Luotettavat ja laadukkaat Nopsa polkupyörät koko perheelle.

Nopsa kategoriat

Nopsa polkupyörät

Pyörä on usein autoa näppärämpi kulkuväline kaupungissa liikkumiseen. Pyörällä liikkuessa sinun ei tarvitse murehtia ruuhkia tai parkkipaikan etsintää. Helppoutensa lisäksi kaupunkipyöräily on loistava tapa hankkia päivittäin annos liikuntaa, sillä pyöräily kehittää tehokkaasti niin aerobista kuntoa kuin koko kehon lihaksistoa. Pyöräily on lisäksi kulkuvälineenä autoa tai julkista liikennettä ekologisempi vaihtoehto. Kaupunkipyöräilystä pääset nauttimaan täysillä, kun hankin hyvän citypyörän. Korkealaatuisia citypyöriä valmistaa muun muassa kotimainen Nopsa. Nopsa-pyörä on tyylikäs ja turvallinen valinta vilkkaassa ja vauhdikkaassa kaupunkiympäristössä liikkumiseen. Nopsa-polkupyörä sopii koko perheelle – aikuisille, nuorille ja perheen pienimmille.

Nopsa on perinteikäs yritys, joka on valmistanut huippulaadukkaita pyöriä jo vuodesta 1951 asti. Nopsa-pyörä on aina varma valinta, sillä merkin pyörät suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alan suurimpien toimijoiden laadukkaista komponenteista. Nopsa-polkupyörät tarjoavat suuren valikoiman erilaisia citypyöriä naisille, miehille sekä nuorille ja lapsille. Nospa-pyörät tunnetaan tyylikkäästä muotoilusta sekä hyvästä varustelutasosta. Nopsa-pyörästä löytyykin kaikki, mitä tarvitaan turvalliseen liikkumiseen vilkkaassa kaupunkiympäristössä. Pyörien vakiovarustukseen kuuluvat yleensä tukevat jalkajarrut, lokasuojat, laadukas Shimano-napavaihteisto, seisontatuki sekä tavararitilä. Jotta pyöräilykokemuksesi olisi juuri sinun näköisesi, Nopsa-pyöristä löytyy runsaasti värivaihtoehtoja moneen makuun.

Etsitkö tyylikästä ja turvallista citypyörää? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Nopsa-polkupyörät naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi naisten Nopsa-pyörä tai Nopsa-kolmipyörä pienemmälle polkijalle, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löytyvät muun muassa suositut klassikkomallit, kuten Nopsa Jazzy, Nopsa Classic ja Nopsa Comfort. Sinulle sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Nopsa-pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet.

Arvostelut: Nopsa

4.36/5

Perustuu 11 arvosteluun