Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Nopsa

Luotettavat ja laadukkaat Nopsa polkupyörät koko perheelle.

Nopsa kategoriat

Nopsa polkupyörät

Pyörä on usein autoa näppärämpi kulkuväline kaupungissa liikkumiseen. Pyörällä liikkuessa sinun ei tarvitse murehtia ruuhkia tai parkkipaikan etsintää. Helppoutensa lisäksi kaupunkipyöräily on loistava tapa hankkia päivittäin annos liikuntaa, sillä pyöräily kehittää tehokkaasti niin aerobista kuntoa kuin koko kehon lihaksistoa. Pyöräily on lisäksi kulkuvälineenä autoa tai julkista liikennettä ekologisempi vaihtoehto. Kaupunkipyöräilystä pääset nauttimaan täysillä, kun hankin hyvän citypyörän. Korkealaatuisia citypyöriä valmistaa muun muassa kotimainen Nopsa. Nopsa-pyörä on tyylikäs ja turvallinen valinta vilkkaassa ja vauhdikkaassa kaupunkiympäristössä liikkumiseen. Nopsa-polkupyörä sopii koko perheelle – aikuisille, nuorille ja perheen pienimmille.

Nopsa on perinteikäs yritys, joka on valmistanut huippulaadukkaita pyöriä jo vuodesta 1951 asti. Nopsa-pyörä on aina varma valinta, sillä merkin pyörät suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alan suurimpien toimijoiden laadukkaista komponenteista. Nopsa-polkupyörät tarjoavat suuren valikoiman erilaisia citypyöriä naisille, miehille sekä nuorille ja lapsille. Nospa-pyörät tunnetaan tyylikkäästä muotoilusta sekä hyvästä varustelutasosta. Nopsa-pyörästä löytyykin kaikki, mitä tarvitaan turvalliseen liikkumiseen vilkkaassa kaupunkiympäristössä. Pyörien vakiovarustukseen kuuluvat yleensä tukevat jalkajarrut, lokasuojat, laadukas Shimano-napavaihteisto, seisontatuki sekä tavararitilä. Jotta pyöräilykokemuksesi olisi juuri sinun näköisesi, Nopsa-pyöristä löytyy runsaasti värivaihtoehtoja moneen makuun.

Etsitkö tyylikästä ja turvallista citypyörää? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Nopsa-polkupyörät naisille, miehille ja lapsille. Olipa mielessäsi naisten Nopsa-pyörä tai Nopsa-kolmipyörä pienemmälle polkijalle, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löytyvät muun muassa suositut klassikkomallit, kuten Nopsa Jazzy, Nopsa Classic ja Nopsa Comfort. Sinulle sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Nopsa-pyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn. Katso esimerkiksi pyöräilykypärät, pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet.

Arvostelut: Nopsa

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun