Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Rab
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (55)
  55 / 55 tuotetta
  Hinta verkossa
  7 väriä
  Rab
  Rab Headband - panta
  19,90 €
  14,90 €
  30 pv alin hinta: 14,90 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Rab
  Incline AS Pants M - miesten softshell-housut
  140,00 €
  119,00 €
  30 pv alin hinta: 119,00 €
  Hinta verkossa
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Rab
  Namche Gtx Jacket M - miesten kuoritakki
  350,00 €
  269,00 €
  30 pv alin hinta: 269,00 €

  RAB kategoriat

  Rab – rehellistä laatua retkeilyyn ja ulkoiluun

  Rab sai alkunsa vuonna 1981, kun Rab Carrington kokosi ensimmäisen Rab-nimeä kantavan makuupussin Sheffieldissä, talon ullakolla. Pian Rabin luomukset olivatkin jo kovassa huudossa sekä ystävien että muiden kiipeilijöiden keskuudessa. Kysynnän kasvaessa Rabin tarjonta laajeni makuupusseista takkeihin ja näin vuosikymmeniä myöhemmin merkin laadukkaita tuotteita voi löytää jo ympäri maailmaa. Brändin keskiössä on alusta lähtien ollut syvä ymmärrys siitä, mitä kiipeilijät tarvitsevat ja halu vastata tähän tarpeeseen.

  Vastuullisia untuvatuotteita makuupusseista takkeihin

  Rab uskoo toiminnassaan rehelliseen laatuun, joka kestää aikaa. Merkki uskoo vahvasti myös siihen, että tuotteen vahingoittuessa se korjataan eikä korvata. Tuotteiden tarkoitus on tarjota sinulle suojaa, mukavuutta ja vapautta, missä ikinä liikutkin. Vastuullisuus on yksi merkin kulmakivistä – Rab on tunnettu toimivista, laadukkaista ja eettisistä untuvatuotteistaan, sekä vaatteista että makuupusseista. Rab kuuluu Responsible Down -organisaatioon, joten kaikki merkin untuvatuotteet täyttävät organisaation tarkat kriteerit. Untuvan tuotantoketjua tarkkaillaan kokonaisvaltaisesti ja untuva kerätään joko sulkasadon aikana tai lihatuotannon sivutuotteena. Eläinten hyvinvointia valvotaan ja samalla varmistetaan, että lintuja ei esimerkiksi pakkosyötetä teurastusprosessissa. Lisäksi Rab osallistuu erilaisten tekstiilivalmistajien kehitystyöhön erilaisten kangas- ja kalvovalmisteiden kehittämiseksi. Merkin kuorivaatteet ja softshell-tuotteet ovatkin olleet suosittuja harrastajien keskuudessa.

  Rab tuotteet verkosta tai Intersport-kaupasta

  Intersportin valikoimasta löydät Rabin tuotteet niin naisille kuin miehillekin nopealla toimituksella. Halutessasi voit myös tilata tuotteen suoraan lähimpään Intersport-kauppaan, tai ostaa tuotteen suoraan kaupasta. Tutustu vaikka merkin untuvatakkeihin ja ihastu laatuun sekä kestävyyteen. Asiantunteva henkilöstömme osaa varmasti auttaa oikean tuotteen etsinnässä. Tutustu myös Intersportin muihin ulkoiluvaatteisiin, kuten takkeihin, housuihin ja ulkoilukenkiin.

  Paljonko RAB -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat RAB -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 350.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat RAB -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rab Microlight Alpine jacket W - naisten untuvatakki, Rab Microlight Alpine jacket M - miesten untuvatakki ja Rab Rab Headband - panta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Rab

  4.48/5

  Perustuu 21 arvosteluun