Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Rab

Rab tunnetaan toimivista, laadukkaista ja eettisistä untuvatuotteistaan sekä lisäksi vaatteistaan ja makuupusseistaan.

RAB kategoriat

Rab – rehellistä laatua retkeilyyn ja ulkoiluun

Rab sai alkunsa vuonna 1981, kun Rab Carrington kokosi ensimmäisen Rab-nimeä kantavan makuupussin Sheffieldissä, talon ullakolla. Pian Rabin luomukset olivatkin jo kovassa huudossa sekä ystävien että muiden kiipeilijöiden keskuudessa. Kysynnän kasvaessa Rabin tarjonta laajeni makuupusseista takkeihin ja näin vuosikymmeniä myöhemmin merkin laadukkaita tuotteita voi löytää jo ympäri maailmaa. Brändin keskiössä on alusta lähtien ollut syvä ymmärrys siitä, mitä kiipeilijät tarvitsevat ja halu vastata tähän tarpeeseen.

Vastuullisia untuvatuotteita makuupusseista takkeihin

Rab uskoo toiminnassaan rehelliseen laatuun, joka kestää aikaa. Merkki uskoo vahvasti myös siihen, että tuotteen vahingoittuessa se korjataan eikä korvata. Tuotteiden tarkoitus on tarjota sinulle suojaa, mukavuutta ja vapautta, missä ikinä liikutkin. Vastuullisuus on yksi merkin kulmakivistä – Rab on tunnettu toimivista, laadukkaista ja eettisistä untuvatuotteistaan, sekä vaatteista että makuupusseista. Rab kuuluu Responsible Down -organisaatioon, joten kaikki merkin untuvatuotteet täyttävät organisaation tarkat kriteerit. Untuvan tuotantoketjua tarkkaillaan kokonaisvaltaisesti ja untuva kerätään joko sulkasadon aikana tai lihatuotannon sivutuotteena. Eläinten hyvinvointia valvotaan ja samalla varmistetaan, että lintuja ei esimerkiksi pakkosyötetä teurastusprosessissa. Lisäksi Rab osallistuu erilaisten tekstiilivalmistajien kehitystyöhön erilaisten kangas- ja kalvovalmisteiden kehittämiseksi. Merkin kuorivaatteet ja softshell-tuotteet ovatkin olleet suosittuja harrastajien keskuudessa.

Rab tuotteet verkosta tai Intersport-kaupasta

Intersportin valikoimasta löydät Rabin tuotteet niin naisille kuin miehillekin nopealla toimituksella. Halutessasi voit myös tilata tuotteen suoraan lähimpään Intersport-kauppaan, tai ostaa tuotteen suoraan kaupasta. Tutustu vaikka merkin untuvatakkeihin ja ihastu laatuun sekä kestävyyteen. Asiantunteva henkilöstömme osaa varmasti auttaa oikean tuotteen etsinnässä. Tutustu myös Intersportin muihin ulkoiluvaatteisiin, kuten takkeihin, housuihin ja ulkoilukenkiin.

Paljonko RAB -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat RAB -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 380.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 88 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat RAB -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rab Cirrus Flex 2.0 Vest M - miesten toppaliivi, Rab Geon Glove M - miesten sormikkaat ja Rab Geon Glove W - naisten sormikkaat.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Rab

4.32/5

Perustuu 41 arvosteluun