Sisältöön

Terrex Multi Windbreaker Jacket W -naisten tuulitakki

Parley Ocean Plastic -muovista valmistettu kevyt tuulitakki.

100,00 €
Väri
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Monipuolinen ja kevyt Terrex-tuulitakki on hyvä valinta tuulisella säällä, jolloin taivaalta voi ripotella myös vähän vettä. Takin kainaloissa on tuuletusaukot, jotka pitävät ilman virtaamassa myös hikisemmissä olosuhteissa. Takki mahtuu pieneen hyvin ja sen voi rullata taskuun. Valmistettu Parley Ocean Plastic -muovista.

  • Normaali istuvuus
  • Täysi vetoketju ja pystykaulus
  • Takki 100 % kierrätettyä polyesteriä
  • Kainalon sisäosat polyesteriverkkoa
  • Tuulenpitävä WIND.RDY-teknologia
  • PFC-vapaa vettä hylkivä viimeistely

 

Tuotenumero
IE577

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, adidas

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Adidas Parley

Adidas Parley vaatteet ja jalkineet on luotu yhteistyössä Parley for the Oceans järjestön kanssa. Malliston tuotteet on valmistettu osittain merestä kerätystä kierrätysmuovista.

WIND.RDY

-shields athletes from the wind-

Tuulenpitävä teknologia suojaa kovaltakin tuulelta. Kangas on erittäin tiheään ommeltua, jonka ansiosta se hylkii myös vettä. Estää tehokkaasti kosteuden syntymistä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.