Sisältöön

W Terrex Xperior Cross Country Ski Soft Shell Pant -naisten softshell-housut

Naisten hengittävät housut maastohiihtoon, juoksuun ja ulkoluun 

130,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hiihto vaatii vaatteilta kerrosten hengittävyyttä, tuulisuojaa ja liikkuvuuden tasapainoa. adidas Terrex Xperior Cross Country Ski Soft Shell Pant -maastohiihtohousut yhdistävät etupuolellaan tuulenpitävän softshell-materiaalin, hengittävät takaosan paneelit ja runsaasti joustavuutta, jotta saat täyden liikkumavapauden. Housuihin on leikattu kapea, istuva leikkaus ja niissä on kestävä, vettähylkivä viimeistely.

Tuotteesta vähintään 70 % on valmistettu kierrätysmateriaalista. 

Tuotenumero
MML49

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, adidas

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.