Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Blade FF W -naisten sisäpelikengät

BLADE™ FF -kenkä auttaa luomaan hyvän tuen ja joustavuuden sisäpelikentille ja lajeihin joissa harjoitetaan monisuuntaisia liikkeitä.

120,00 €
Väri
Valkoinen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

BLADE™ FF -kenkä auttaa luomaan hyvän tuen ja joustavuuden sisäpelikentille ja lajeihin joissa harjoitetaan monisuuntaisia liikkeitä.

Päällinen on päivitetty tukevamman jalansijan edistämiseksi. Siinä on myös minimalistisemmat vahvistuskalvot, jotka ovat kevyempiä kuin perinteiset peittopinnoitteet.​

Nostamalla kantapään droppia voit tehdä nopeampia siirtymiä eteenpäin. Tämä helpottaa siirtymistä perusasennosta eteenpäin nopeammin. 

​X-GUIDANCE™ -tekniikka auttaa pelaajaa kattamaan koko kenttää. Tämä toiminto auttaa lisäämään joustavuutta ja helpottaa liikkumista kentällä.

Tuotenumero
1072A094

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Asics

Teknologiat

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.