Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten sisäpelikengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten sisäpelikengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  naisten sisäpelikengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sisäpelikengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sisäpelikengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sisäpelikengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sisäpelikengät mm. merkeiltä Adidas, Puma, Asics. Naisten sisäpelikengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Forcebounce -sisäpelikengät, 110.00€.

  Paljonko naisten sisäpelikengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten sisäpelikengät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten sisäpelikengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Explode 1 - sisäpelikengät, adidas Adizero Fastcourt Tokyo W - naisten sisäpelikengät ja Puma Auriz - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten sisäpelikengät

  4.67/5

  Perustuu 9 arvosteluun