Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.GT-2000 12 M -miesten juoksukengät

GT-2000™ 12 -kenkä on monipuolinen ja vakaa juoksukenkä, joka sopii monenlaisiin lenkkipituuksiin. 

160,00 €
Väri
Musta
Musta
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen GT-2000 12 M ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

GT-2000™ 12 -kenkä on monipuolinen ja vakaa juoksukenkä, joka sopii monenlaisiin lenkkipituuksiin. Olemme uudistaneet tätä suorituskykyistä juoksukenkää vähentämällä sen painoa ja sujuvoittamalla jalan liikettä painon siirtyessä kantapäästä varpaisiin. ​

Välipohja on päivitetty täyspitkällä FF BLAST™ PLUS -pehmusteyksiköllä ja PureGEL™-teknologialla. Nämä ominaisuudet auttavat tarjoamaan energisemmän varpaan ja pilven kaltaisen pehmeyden jalkojen alla. ​

Samaan aikaan 3D GUIDANCE SYSTEM™ koostuu leveämmistä pohjaverkoista ja lisääntyneestä kantapään viisteestä ja jalkaterän etureunasta. Tuloksena koet silkkisen pehmeän siirtymisen jalkaiskusta varvastyöntöön.

 

Jakardiverkkokankainen päällinen Antaa tukevan ja mukavan istuvuuden

Vähintään 50 % kengän päällisen päämateriaalista on kierrätettyä, mikä vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä

Pohjallisen valmistuksessa käytetyssä solution dye -värjäysprosessissa käytetään noin 33 % vähemmän vettä ja se tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteiseen värjäykseen

3D GUIDANCE SYSTEM™ auttaa varmistamaan edistyneen vakauden ja tasaisemman askeleen

Takaosassa PureGEL™-teknologia Antaa kevyen pehmusteen ja pehmentää laskeutumista

FF BLAST™ PLUS -pehmusteAntaa kevyen iskunvaimennuksen ja runsaasti kimmoisuutta

OrthoLite™ X-30 -pohjallinen Antaa mukavaa pehmeyttä jalkapohjalle

AHARPLUS™-kuminen korkotulppaParantaa kestävyyttä

AHAR™ LO-HRD ulkopohjan materiaali Parantaa kestävyyttä kulumista vastaan

Heijastavat yksityiskohdat Parantaa näkyvyyttä hämärässä

Vegaanille sopiva: Tätä tuotetta varten ei ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja malliin ja materiaaliin kuuluvissa vaiheissa, mukaan lukien langat, liimat tai muut sideaineet. *Riippumaton kolmas osapuoli ei ole varmentanut tuotetta vegaaniksi. 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
1011B691

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.