Sisältöön

Miesten juoksukengät

Miesten juoksukengät huippumerkeiltä jokaiselle askellukselle sekä alustalle. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi helposti sekä nopeasti!

Miesten juoksukengät netistä

Miesten juoksukengät parhailta merkeiltä

Laadukkaat miesten juoksukengät ovat ykköshankintasi, mikäli lenkkeily kuuluu suosikkiharrastuksiisi. Olitpa sitten lajisi alkutaipaleella tai jo harjaantuneempi juoksija, hyvien juoksukenkien merkitystä ei voi vähätellä. Juoksukenkien tärkein tehtävä on suojata jalkojasi tärähdyksiltä ja iskuilta. Kun juoksuaskel rullaa pehmeästi, jalat jaksavat pidempään ja juokseminen on turvallista. Hyvät juoksukengät ovat hengittävät, mikä pitää jalat mukavan tuntuisina pitkilläkin lenkeillä. Juoksukenkien funktio voi olla myös ohjata jalkoja oikeaan asentoon ja ehkäistä siten mahdollisia virheasentoja. Olipa jalkasi muoto, juoksuharrastuksesi laatu tai tyylisi mikä tahansa, miesten juoksukengät tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Tässä suosituimmat huippumerkit, joiden valikoimasta löydät varmasti sopivat juoksukengät:

Mitkä ovat parhaat miesten juoksukengät sinulle?

Kun olet selvittänyt askeltyyppisi, on juoksukengän valitseminen helppoa. Lähdet vain kokeilemaan omaan jalkaasi istuvaa kenkää. Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että pidemmät, tasavauhtiset juoksu- ja kävelylenkit kaipaavat isompaa vaimennusta, kun taas lyhyemmät lenkit menevät nopeammalla ja kimmoisammalla kengällä. Katso eri askeltyypille sopivat kengät:

Millaiset juoksukengät miehille sinä haluat löytää?

Juoksukenkien valinta kannattaa aina aloittaa aina pohtimalla oman juoksuharrastuksen laatua ja säännöllisyyttä. Yhtä tärkeää on myös löytää oikea koko ja omalle jalan muodolle sopiva istuvuus. Mitä tulee juoksukenkien tyyliin, vaihtoehtoja löytyy valtavasti. Se, millaiset juoksukengät ovat hyvät, riippuu juuri oman jalan ominaisuuksista. Tutustu kattavaa juoksukengän valintaoppaaseen, ja valitset hyvät miesten juoksukengät.

Mikäli pidät värikkäistä ja modernin tyylikkäistä kengistä, kannattaa kurkata lenkkarit-valikoima, johon olemme koonneet niin urbaaniin vapaa-aikaan kuin juoksuunkin soveltuvat kengät. Jos sinuun kolahtavat trendikkäät ja myös rentoon vapaa-ajan käyttöön sopivat juoksulenkkarit, voit lähteä sovittelemaan esimerkiksi hoka lenkkareita, josta löydät varmasti vapaa-aikaan ja juoksuun sopivan yleiskengän.

Kurkkaa vinkit kengän valintaan näistä artikkeleista:

Mistä löytyvät parhaat miesten juoksukengät?

Helppo vastaus kysymykseen – Intersportista tietenkin. Meiltä löydät parhaat merkit sekä asiantuntevan palvelun. Jokaisessa Intersport-kaupassa pystymme analysoimaan jalkasi asennon Footbalance-laitteden avulla ja suosittelemaan juuri sinun jalkaasi sopivat kengät. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät kaikki suosikit, kuten ASICS miesten juoksukengät, adidas miesten juoksukengät tai Nike miesten juoksukengät. Kattavan merkkivalikoiman lisäksi tarjolla on paljon kokoja sekä reippaasti tyylikkäitä malleja ja värejä. Voit tilata miesten juoksukengät nopealla toimituksella netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Hanki myös muut vaatteet ja varusteet juoksuun: katso miesten juoksuvaatteet ja juoksukellot. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko miesten juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 290.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 194 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Brooks Ghost 14 GTX M - miesten juoksukengät, Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät ja VJ VJ Spark Unisex - maastojuoksukengät sekä suosituin merkki on Brooks.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten juoksukengät

4.46/5

Perustuu 223 arvosteluun