Sisältöön

Solution Speed™ FF 2 W -naisten tenniskengät

SOLUTION SPEED™ FF 2 sopii erinomaisesti pelaajille, jotka haluavat päästä pallon luo nopeasti.

80,00 €
Hinta verkossa
100,00 € -20 %
Normaalihinta: 150,00 €
30pv alin hinta: 100,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

ASICS:in tenniskengistä eniten nopeutta tarjoaa SOLUTION SPEED™ FF 2 -kenkä, joka on suunniteltu mahdollistamaan pelaajille kentän laajempi käyttö. Se on vakautta antava ja erilaisiin jalkoihin sopeutuva malli, jotasuositellaan urheilijoille, jotka haluavat lisää nopeutta päästäkseen pallon edelle. 

SOLUTION SPEED™ FF 2 -mallin päällisessä on polyuretaanikerros, joka lisää tukea, joustavuutta ja istuvuutta. Kengännauhojen rei'issä on käytetty DYNAWRAP™-teknologiaa, joka tuo lisää vakautta jalan etuosaan sivuttaisten liikkeiden aikana. 

Välipohjan TWISSTRUSS™-teknologia on avuksi pelaajille, jotka liikkuvat usein verkolle, sillä se helpottaa teräviä ja nopeita liikkeitä. 

Tämä kenkä nopeuttaa kiihdytyksen vaihetta pysähdyksestä täyteen vauhtiin: se sopii erinomaisesti pelaajille, jotka haluavat päästä pallon luo nopeasti ja saada lisäaikaa lyönnin suunnitteluun.

Ensimmäinen askel on yleensä tärkein pisteen saamiseksi. Siksi olemme myös muokanneet ulkopohjaa, jotta se parantaa pitoa kannassa, etuosassa ja varvasosassa ja siten mahdollistaa nopeamman siirtymisen eteenpäin. 

SOLUTION SPEED™ FF 2 -kengässä on reagoiva pehmuste, runsaasti tukea antava päällinen ja parannettu joustavuus. Se on erinomainen valinta tenniksenpelaajille, jotka haluavat laajentaa liikkumisaluettaan. 

  • DYNAWRAP™-teknologia parantaa vakautta
  • FLYTEFOAM™-teknologia tarjoaa kevyen pehmusteen
  • FLYTEFOAM™ Propel -teknologiaa hyödyntävä pehmuste lisää iskunvaimennusta ja reagoivuutta
  • TWISSTRUSS™-teknologia lisää nopeutta ja parantaa teräviä liikkeitä
  • ASICSGRIP™-teknologia lisää pitoa kentällä Takaosan
  • GEL™-teknologiaa hyödyntävä pehmuste takaa erinomaisen iskunvaimennuksen AHAR™-kumipohja lisää kestävyyttä

Tuotenumero
1042A136

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, Asics

Teknologiat

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.