Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten tenniskengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten tenniskengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  naisten tenniskengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten tenniskengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten tenniskengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten tenniskengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten tenniskengät mm. merkeiltä Nike. Naisten tenniskengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Court Air Zoom Vapor Pro HC W -tenniskengät, 129.90€.

  Paljonko naisten tenniskengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten tenniskengät-kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten tenniskengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Rush Pro 3.5 W - naisten tenniskengät, New Balance WCH 996 V4 W - naisten tenniskengät ja Asics Solution Speed™ FF 2 W - naisten tenniskengät sekä suosituin merkki on Wilson.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.