Sisältöön

Naisten tenniskengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten tenniskengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten tenniskengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten tenniskengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten tenniskengät mm. merkeiltä Asics. Naisten tenniskengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Asics Solution Swift FF W -tenniskengät, 99.90€.

Paljonko naisten tenniskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten tenniskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten tenniskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Solution Swift FF W - naisten tenniskengät, Wilson Kaos Devo 2.0 Women - naisten tenniskengät ja Wilson Kaos Comp 3.0 Women - naisten tenniskengät sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.