Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Bent Chetler 100 -laskettelusukset

Atomic Bent Chetler 100 on todella monipuolinen All Mountain suksi.

599,00 €
Väri
Sininen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Atomic Bent Chetler 100 on todella monipuolinen All Mountain suksi. 100 mm vyötäro sekä HRZN teknologia antaa todella hyvän laskettavuuden pehmeässä lumessa. Dura Cap Sidewall antaa erinomaisen kanttipidon kovemmilla rinteillä laskiessa.  Olipa kyseessä tuore lumi, kovat rinteet tai vaikeat vaihtelevat olosuhteet, Bent Chetler 100 toimii joka puolella.

Laskutyyli:All mountain
Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
AA0029922

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Teknologiat

Directional Shape

Lähes suora kanta, joten suksen kantissa on hyvä pitkä lumikontakti. Se tarkoittaa parempaa kanttipitoa ja vakautta.

Dura Cap Sidewall

Sidewall pohjasta päälikerrokseen asti, kontrolloituun voimansiirtoon ja loistavaan kanttipitoon. Rakenteen yläreunan pyöristetty muoto ottaa vähemmän kolhuja ja siten suksi pysyy pinnaltansa siistimpänä pidempään.

Light Woodcore

Poppelista valimistettu suksen puuydin optimoi suksen painon tinkimättä iskunvaimennuksesta ja vakaudesta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.