Sisältöön

Revent+ X -laskettelukypärä

Atomic Revent + X-kypärä on erittäin kevyt ja hyvin suojaava. 

139,00 €
Väri
Valkoinen
Musta
Koko

Laskettelukypärien valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Atomic Revent + X-kypärä on erittäin kevyt ja hyvin suojaava. Kypärässä on Atomic Holo Core -rakenne, jossa on 30 % parempi suojaus verrattuna alan turvallisuusstandardeihin. Kypärässä on myös erittäin hyvät säädot istuvuuden takaamiseksi. Active Aircon säädettävän ilmankiertojärjestelmän ansiosta kypärä on erittäin hengittävä ja pitää laskettelijan olon mukavana.

  • Holo core
  • Active Aircon
  • 360 Fit System
  • irroitettava 3M X-Static sisävuori

Tuotenumero
AN50062

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Teknologiat

360° Fit System

Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kypärän istuvuuden hienosäädön ei ainoastaan pään koon vaan myös pään muodon mukaan. Säätö on myös korkeussäädettävä taaten 100%:n personaalisen mukavuuden.

3M™ X-Static Lining

Tässä huipputeknisessä sisävuoressa on antimikrobiset ja anti-tuoksu ominaisuudet.

Active Aircon Venting

Aircon on Atomicin edistyksellisin viilennys teknologia. Holo core ydin tarjoaa enemmän leveämpiä ilmakanavia, joiden ilmanvaihtoa voi manuaalisesti säädellä.

Holo Core

Tämä ainutlaatuinen "munakennorakenne" tuottaa laajan pinnan maksimaaliseen iskunvaimennukseen. Rakenne takaa 30% paremman iskunsuojan kuin alan standardit edellyttää. Rakenne tekee myös siitä kevyen ja takaa hyvän ilmavaihdon.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.