Sisältöön

Core 2 Short Sr -alushousut

Core-valikoiman shortsit ja housut tarjoavat tuen jääkiekkoon ominaisilla liikkuvuusradoilla.

89,90 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Core-valikoiman shortsit ja housut tarjoavat tuen jääkiekkoon ominaisilla liikkuvuusradoilla, vakauttaen lantioseudun, helpottaen lantion ja lonkan kontrollointia sekä parantaen jalkojen vastakkaisten liikkeiden luomaa jännitettä. CORE 2 SHORT on suunniteltu ammattilaisten suosittelemana optimoimaan liikkeitä ja suorituskykyä NHL-pelaajien keskuudessa. Se parantaa liikkeiden kontrollointia ja vakautta, ollen 60% tukevampi kuin tavallinen kompressiohousu. Suunniteltu intensiivisempään harjoitteluun, jossa hyödynnetään nopeutta, ketteryyttä sekä suunnamuutoksia. 

Tuotenumero
1059324

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Alusasut, Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.