Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Vapor Hyperlite Int -housut

Vapor Hyperlite on markkinoiden kevyin eliittitason housumalli.

189,90 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Housut nopealle ja ketterälle pelaajalle. Vapor Hyperlite on markkinoiden kevyin eliittitason housumalli. AEROLITE-lonkkasuoja yhdistyy muotoiltuun, kaksitiheyksiseen reisisuojaan pro-tason suojausta antaen. Täysi liikkuvuus on mahdollista segmentoidun munuaissuojan, joustavan selkärankasuojan sekä kaksisolkisen vyön ansiosta. 840D Nylon -kuori saa housun kestämään raskasta kulutusta. THERMOCORE ZERO -vuori pitää hien sekä hajun kurissa, tuntuen raikkaalta koko pelin ajan. 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kevyet eliittitason housut 1 260 g* Pro-tason suojaa tarjoten 
  •  SHOCKLite vaahtomuovinen selkärankasuoja suojaa poikittaisilta mailoilta
  • Joustava sulkumekanismi segmentoidulla munuaissuojalla sekä kaksisolkisella vyökiinityksellä maksimaalisen liikkuvuuden takaamiseksi
  • Uusi THERMOCORE ZERO -vuori on käsitelty niin, että kosteus sekä hajut pysyvät poissa ja housut tuntuvat raikkaalta koko pelin ajan 

Tuotenumero
1059950

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.