Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Burton Good Company Burton Good Company
Burton Good Company
Burton Good Company

Good Company -lumilauta

Klassinen, twin muotoinen ja camber profiililla varustettu freestyle lauta niin parkkiin, kuin rinteeseen. Erittäin monipuolinen, unisex lumiauta kaiken kokoisille laskijoille.

480,00 €
Väri
Väritön
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Klassinen, twin muotoinen ja camber profiililla varustettu freestyle lauta niin parkkiin, kuin rinteeseen. Erittäin monipuolinen unisex lumilauta kaiken kokoisille laskijoille.

  • Profiili: Camber
  • Malli: Twin
  • Flex: Twin 
  • Rakenne: Super Fly® 800G Core with Dualzone™ EGD™, Squeezebox Low 
  • Pohja: Biax™, Sintered 
  •  EXTRAS: Infinite Ride, The Channel®, Pro-Tip, Super Sap® Epoxy 
  • Jäykkyys: 2-5 (Playful - Medium) 
  • Suositukset: Park: 10/10, All-Mountain: 7/10, Powder: 3/10
Laskutyyli:Park,On-Piste,All mountain
Laudan muoto:Twin
Laudan profiili:Camber
Pohja:Sintrattu
Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
235951

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Burton

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.