Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Topstone Carbon 3 -gravelpyörä

Topstone Carbon 3 monipuolinen hiilikuituinen gravelpyörä kaikille teille.

3599,00 €
Väri
Beige
Harmaa
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Cannondale Topstone Carbon 3 työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Cannondale Topstone Carbon 3 on todellinen pyöräilyn moniosaaja. Tästä pyörästä saat kaikkea pyörämatkailusta ja maantiepyörän väliltä. Monipuoliset kiinnitykset rungossa ja haarukassa auttavat laukkujen kiinnityksessä. Kevyt, King pin jousitettu runko toimii vaikka maantiepyörän korvikkeena. Tämä on tehty ajamiseen ja auttaa sinua nauttimaan kaikista keleistä.

Tuotenumero
C15372

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Cannondale

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.