Sisältöön

CCM Supertacks 9355 Sr luistimet CCM Supertacks 9355 Sr luistimet CCM Supertacks 9355 Sr luistimet CCM Supertacks 9355 Sr luistimet CCM Supertacks 9355 Sr luistimet
CCM Supertacks 9355 Sr luistimet
CCM Supertacks 9355 Sr luistimet
CCM Supertacks 9355 Sr luistimet
CCM Supertacks 9355 Sr luistimet
CCM Supertacks 9355 Sr luistimet

Supertacks 9355 Sr luistimet

Harrastajan luistin vahvistetulla 3D kengällä. Ergonominen kengän muotoilu tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja kestävyyden. 

59,90 €
64,90 € -7 %
30 päivän alin hinta: 64,90 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Harrastajan luistin vahvistetulla 3D kengällä. Ergonominen kengän muotoilu tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja kestävyyden. Harjattu mikrokuitu sisävuoraus lisää istuvuutta ja on kulutuskestävä. Paksu iltti suojaa ja myös lisää istuvuutta. CCM Speedblade valmiiksi teroitettu terä.

Sr US koot 7-12

Lesti:D (kapea)
Tuoteperhe:CCM Supertacks

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.