Sisältöön

Ult-trn W Mid Wtp. -naisten korkeavartinen vaelluskenkä

ECCO ULT-TRN Mid WTPF, joka on moderni mid-vartinen ulkoilukenkä. Nykyaikainen muotoilu kohtaa innovatiivisen, vankan suorituskyvyn, mukaan lukien PFC-vapaa vedenpitävä kalvo.

120,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 190,00 €
30pv alin hinta: 119,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Harmaa
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Luonnossa oleminen tuntuu vieläkin virkistävämmältä todellisessa retkeilytuotteessa, jossa on huippuluokan Michelin-kumipohja, joka tarjoaa monisuuntaista pitoa, sekä kevyt PHORENE™-välipohja. Kevyemmän ja modernin ulkonäön saavuttamiseksi kenkä on valmistettu sekoituksesta öljyttyä nupukki-  sekä ensiluokkaista tekstiiliä.

  • Moderni, kevyempi ilme, jossa on sekoitus öljyttyä nupukkinahkaa, jotka on valmistettu ECCO:n kultaluokitelluissa parkitsemoissa sekä ensiluokkaista tekstiiliä
  • PFC-vapaa vedenpitävä kalvo pitää jalkasi kuivana ja mukavana
  • Pehmuste ja joustavuus ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort -tekniikalla
  • Pehmeä, erittäin kevyt PHORENE™-välipohja vaimennusta ja energian palautusta varten
  • Innovatiivinen, erottuva ulkopohja Michelin-kumilla, monisuuntaiset urat ja kaksi erillistä pidon, kestävyyden ja tuen vyöhykettä

Tuotenumero
824273/

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Ecco

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.