Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Naisten vaelluskengät parhailta merkeiltä

Naisten vaelluskengät ovat erittäin tärkeät, sillä ne tekevät vaellus- ja retkeilykokemuksestasi täydellisen. Oikein valittuna ne tarjoavat tukea, mukavuutta sekä kestävyyttä vaativissakin olosuhteissa. Meiltä löydät ratkaisun säähän kuin säähän huippumerkeiltä. Tässä muutamia suosikkimerkkejämme:

Etsinnässä jämäkät vai kevyet vaelluskengät naisille?

Kevyet vaelluskengät ovat erinomainen valinta päiväretkille ja helppokulkuiseen maastoon. Ne tarjoavat hyvän pidon ja tuen samalla, kun ne ovat kevyet ja mukavat jalassa. Naisille on tarjolla laaja valikoima kevyitä vaelluskenkiä, ja kaksi suosituinta merkkiä ovat Salomon ja Merrell. Jos tarve on liikkua haastavassa ja epätasaisessa maastossa, kannattaa pohtia hieman jämäkämpiä vaelluskenkiä. Niiden edut ovat tuki, kestävyys sekä vakaus verrattuna kevyempään kenkään.

Löydä hyvät naisten vaelluskengät juuri omaan käyttötarkoitukseesi

Jokaisella on hieman eri vaatimukset sekä käyttötarkoitukset kengille, ja niistä onkin hyvä lähteä liikkeelle. Vaelluskenkää naisille pohtiessa ota huomioon ainakin kengän käyttötarkoituksesi sekä jalan muotoosi. Paras tapa löytää kenkä on sovittaa eri vaihtoehtoja, ja valita se kenkäpari, mikä tukee parhaiten jalkaasi ja vastaa käyttötärkoitusta. Jos tältä sivulta ei löytynyt etsimääsi, kannattaa kurkata vielä kaikki vaelluskengät

Täydennä vaellus- ja retkeilykokemuksesi asukokonaisuudella:

Paljonko naisten vaelluskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten vaelluskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten vaelluskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Nekoma Gtx W - naisten matalavartinen vaelluskenkä, Lowa Renegade GTX W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä ja Salomon Outpulse Mid GTX W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten vaelluskengät

4.49/5

Perustuu 143 arvosteluun