Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten vaelluskengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten vaelluskengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (40)
  40 / 40 tuotetta

  naisten vaelluskengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten vaelluskengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten vaelluskengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten vaelluskengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten vaelluskengät mm. merkeiltä Halti, Adidas, Mckinley. Naisten vaelluskengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Felis Mid DX W -matalavartinen vaelluskenkä, 69.90€.

  Paljonko naisten vaelluskengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten vaelluskengät-kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten vaelluskengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Shoes Outline Prism W - naisten matalavartinen vaelluskenkä, Salomon Robson Mid Gtx W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä ja Halti Felis Mid DX W - naisten vaelluskengät sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten vaelluskengät

  4.44/5

  Perustuu 86 arvosteluun