Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.RCS Skate SET -rullaluistelusukset

Aktiivi- ja kuntoilijan rullasuksi luisteluhiihtoon

429,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Uusi malli, joka korvaa Carbonlite Skate rullasuksen! Perustuu muodoltaan Speedmax Skate rullasukseen, jonka siltamainen malli tuo joustavuutta hiihtoon ja antaa lumimaisen tuntuman. Runko on hyvin kiertojäykkä, High Modulus E-Glass -lasikuitusekoitteesta, joka on 140 g raskaampi kuin hiilikuiturunkoinen Speedmax, mutta silti 150 g kevyempi kuin vanha Carbonlite.

 

  • 100/24 mm renkaat / nopeus MEDIUM
  • 35 mm maavara, Bridge Arch Shape- siltarakenne antaa joustavuutta
  • 670 mm akselin pituus
  • 840 g suksi / 965 g siteellä

 

 

 

 

Tuotenumero
MP01123

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.