Sisältöön

Fischer

Itävaltalainen Fischer on todella suosittu ja arvostettu hiihtovarusteiden valmistaja ympäri maailman. Valikoimasta löydät laadukkaat hiihtosukset koko perheelle kaikkiin hiihtotyyleihin.

Hiihtäjät hiihtävät Fischerin suksilla.
Skiing is not a lifestyle. It's life.

Fischerin laadukkaat hiihtovälineet ja -varusteet asiantuntijalta. Tutustu valikoimaan ja poimi suosikkisi perinteiseen tai luisteluhiihtoon.

Fischer kategoriat

Fischer

Itävaltalainen Fischer on yksi maailman johtavimmista hiihtoon ja lasketteluun keskittyvistä urheiluvälinevalmistajista. Fischer tunnetaan erityisesti korkealaatuisista maastohiihto- ja laskettelusuksista, joihin luottavat jopa maailman kovatasoisimmat huippu-urheilijat. Jo vuonna 1924 perustetun brändin hyvä maine onkin kasvanut suurien kansainvälisten urheilutapahtumien ja menestyneiden urheilijoiden vanavedessä. Fischer-sukset suunnitellaan hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita ja parhaita materiaaleja. Lopputuloksena syntyy ihanteellisen kevyitä, kestäviä ja suorituskyvyltään ainutlaatuisia suksia. Mitä tulee pitkäjänteiseen tuotekehitykseen ja korkeaan laatuun, Fischer on todellinen edelläkävijä.

Fischer sukset ja monot Intersportista

Fischerin valikoimasta löydät kaikki varusteet maastohiihtoon: sukset, monot, suksisiteet ja suksisauvat. Mitä tulee maastohiihtosuksiin, Fischerin valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja ei hiihtotyyleihin ja hiihtokeleihin. Brändin valikoimasta löydät huippulaadukkaat luistelusukset, perinteisen sukset ja pitopohjasukset. Parasta on, että Fischer tarjoaa erilaisia suksivaihtoehtoja sekä aloitteleville hiihtäjille, kuntohiihtäjille että kilpatason aktiivihiihtäjille. Kaikkiin eri suksityyppeihin löytyy myös niihin sopivat Fischer-monot sekä -suksisiteet. Hittituotteeksi nousseet skin sukset löytyvät myös Fischerin valikoimasta – tutustu esimerkiksi suosittuun Twin Skin Race -sukseen tai muihin skin-suksiin. Jos lasket ladun sijaan rinteessä, Fischerin valikoimasta löydät myös huippulaadukkaat laskettelusukset ja -monot.

Haluatko löytää parhaat varusteet maastohiihtoon ja lasketteluun? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Fischer-varusteet maastohiihtoon ja lasketteluun. Olipa mielessäsi Fischer-pitopohjasukset tai Fischer-monot, meiltä löydät etsimäsi. Suuntasitpa ladulle tai laskettelurinteeseen, brändin valikoimasta löydät varusteet sekä aloittelijoille että harjaantuneemmille harrastajille. Kun tarvitset apua oikean koon ja mallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa Fischer-varusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lasketteluun ja maastohiihtoon.

Arvostelut: Fischer

4.25/5

Perustuu 4 arvosteluun