Sisältöön

Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä
Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä
Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä
Fischer Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä

Twin Skin Race Stiff -setti Turnamic CL siteellä -pitopohjasukset

499,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Aktiivikuntoilijan Twin Skin pitokarvasuksi Air Core ydinrakenteella, joka on kevyt ja tuo vakautta. Suksi on uudistunut aikaisemmasta, niin luisto-kuin myös pito-ominaisuuksia on parannettu. Suksen pitokarva on lyhyempi ja aikaisempaa leveämpi. Erinomainen toimivuus myös kovalla ja jäiselläkin alustalla.

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso,harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Turnamic Classic
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
NP20622

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.