Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETKato Essential 29" -maastopyörä

KATO essential 29” on nopea ja ketterä maastopyörä, joka kiipeää tehokkaasti ylämäkeen.

779,00 €
Väri
Harmaa
Sininen
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Ghost Kato Essential 29" työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

KATO essential 29” on nopea ja ketterä maastopyörä, joka kiipeää tehokkaasti ylämäkeen. Laadukas RST Blaze 100 mm etuhaarukka vaimentaa maastoajolla epätasaisuuksia. Vauhdin saa pikaisesti pysähtymään Tektro levyjarruilla.  KATO essential suoriutuu erinomaisesti teillä ja maastossa. 

Etuhaarukka:RST Blaze 100 mm
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Tektro HD-M275 180 mm
Rengaskoko tuumaa:29
Renkaat:Mitas Ocelot 29x2.35
Runko:Aluminirunko
Vaihteet:27

Tuotenumero
93KA1072

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ghost

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.