Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Kato Universal 29" -maastopyörä

Kato Universal on nopea hardtail pyörä laadukkailla komponenteilla

829,00 €
Väri
Musta
Vihreä
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Ghost Kato Universal 29" työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Kato Universal on nopea hardtail pyörä laadukkailla komponenteilla. Rock Shox Judy etuhaarukka joustaa sopivasti kovassakin maastossa ja levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti tarvittaessa. Todella hauska menopeli!

Etuhaarukka:Rock Shox Judy TK R 100 mm
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Tektro HD-M275 180 mm
Rengaskoko tuumaa:29
Renkaat:Mitas Ocelot 29x2.35
Runko:Aluminirunko
Vaihteet:27

Tuotenumero
93KA1084

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ghost

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.