Sisältöön

Road Rage Eq -gravelpyörä

Road Rage on todellinen gravel-pyörä - jämäkkä, nopea ja erittäin tehokas.

1459,00 €
Väri
Vihreä
Vihreä
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Haluatko ajaa täyttä vauhtia, kaukana liikenteestä ja päällystetyistä teistä? Olet löytänyt täydellisen seuralaisen – ROAD RAGE -sarjastamme! Road Rage on todellinen gravel-pyörä - jämäkkä, nopea ja erittäin tehokas. Leveiden renkaidensa ansiosta se rullaa vaivatta soran yli ja mudan läpi, eikä ole millänsäkään kuopista ja juurista. Toinen iso plussa ovat tehokkaat levyjarrut, erityisesti märissä sääolosuhteissa. Jos haluat pyöräillä läpi metsien ja niittyjen suuresta työntövoimasta tinkimättä, ROAD RAGE on täydellinen valinta!

Etuhaarukka:GHOST LC Rigid
Etuvaihtaja:Shimano Sora FD-R3000
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Shimano BR-RS 305 160 mm
Lisävarusteet:lamppu,tavarateline
Renkaat:WTB Riddler 700x37c
Runko:Aluminirunko
Takavaihtaja:Shimano Sora RD-R3000-GS 9-S
Vaihteet:18

Tuotenumero
93RR2009

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ghost

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.