Sisältöön

Road Rage Essential EQ -maantiepyörä

Road Rage Essential EQ on sopiva pyörä jokapäiväiseen käyttöön, maantiepyörän vetovoimalla ja maastopyörän kestävyydellä.

1979,00 €
Väri
Vihreä
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Tässä sopiva pyörä jokapäiväiseen käyttöön, maantiepyörän vetovoimalla ja maastopyörän kestävyydellä. Road Rage Essential EQ:n matkatavaratelineeseen mahtuu päivittäistavarat ostoskierrokselle ja pyörälaukusi pidemmille seikkailuille. Tukeva runko ja leveät renkaat varmistavat, että voit kulkea vaivatta kuoppaisempiakin sorateitä. Täydellinen askel gravel-pyörien maailmaan!

Akku:-
Akku - lisätieto:-
Etuhaarukka:GHOST LC Rigid
Etuvaihtaja:Shimano GRX FD-RX400
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Shimano GRX BR-RX400 160 mm Disc
Lisävarusteet:lamppu,tavarateline
Moottori:-
Moottori - lisätieto:-
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat:WTB Riddler 700x37c
Runko:Aluminirunko
Vaihteet:20

Tuotenumero
93RR2036

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ghost

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.