Sisältöön

GIRO TREMOR MIPS -pyöräilykypärä

Giro Tremor Mips on moderni  takaa matala maastokypärä Mipsillä ja heijastavilla yksityiskohdilla fiksuun hintaan.

94,90 €
Väri
Vihreä
Musta
Punainen
Punainen
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Giro Tremor Mips on moderni juniorien/naisten kokoinen takaa matala maastokypärä Mipsillä.  Se sopii hyvin turvallista ja fiksun hintaista kypärää hakevalle. Ruotsissa kehitetty Mips-teknologia vähentää kaatumisissa aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä ja tekee kypärästä tavallista turvallisemman. Myös takaa alemmas ulottuva muoto suojaa normaalia kypärää kattavammin. 

Giro Tremor MIPS:ssä Mips-kerros on integroitu kiristyspantaan, jolla säädät kypärän koon täydelliseksi. Tämä parantaa hengittävyyttä ja istuvuutta entisestään.  Kypärän takaosassa on heijastavaa materiaalia, joka tekee siitä helpommin erottuvan. 

Tremor Mipsissä käytetään laadukas in mold -rakennetta. Kypärän ulkokuori on valmistusvaiheessa lämpövalettu sisäosaan kiinni liimaamisen sijaan. Tämä tekee kypärästä kestävämmän. 

Tuotenumero
GIROKY18070893

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.