Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETLong Mimic Parka Women -naisten vanutakki

Tämä lämmittävä parka on todellakin ylellisen tuntuinen.

180,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 299,00 €
30pv alin hinta: 180,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tämä lämmittävä parka on todellakin ylellisen tuntuinen. Sopii yhtä lailla talvivaellukselle kuin kaupunkikäyttöön. Täytteenä on Mimic GOLDia, innovatiivista synteettistä materiaalia, joka pitää sinut lämpimänä myös märissä olosuhteissa. Kaksisuuntainen etuvetoketju helpottaa liikkumista. Takissa on myös mukava huppu ja taskut, joissa voi lämmitellä käsiä tai kuljettaa pieniä tavaroita.

 • Eristeenä Mimic GOLDia, kierrätetystä polyesteristä tehtyä keinomateriaalia, joka jäljittelee untuvaa mutta toimii paremmin kosteissa olosuhteissa 
 • Kaksi etutaskua ja yksi vetoketjullinen sisätasku 
 • Kaksisuuntainen etuvetoketju 
 • Lämmittävä huppu 
 • Hihoissa sisähihansuut 
 • Heijastava logo alaselässä 
 • Sisältää bluesign®-sertifioitua kangasta100% Polyester, 30D , 49 g/m²
 • Bluesign® hyväksytty
 • Mimic GOLD 100% Kierrätetty Polyester, kevyt untuvanomainen täyte
Takin pituus:Pitkä

Tuotenumero
607706

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Haglöfs

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Recycled

Tuotteen materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä materiaalia.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.