Sisältöön

Salix Proof Mimic Parka W -naisten vanutakki

Kun haluat pysyä sekä kuivana että lämpimänä, nappaa tämä parkakki mukaan. 

269,00 €
Väri
Musta
Vihreä
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kun haluat pysyä sekä kuivana että lämpimänä, nappaa tämä parkakki mukaan. Erinomainen aktiviteetteihin polulla tai ympäri kaupunkia. Se on valmistettu kierrätetystä PROOF™-kankaasta, joka toimii kevyenä ja hengittävänä esteenä tuulelle ja sateelle. Täytetty Mimic Silverillä, kierrätetyllä polyesterieristeellä, jolla on erinomainen lämpö-painosuhde. Pidempi pituus pitää kylmälle herkät alueet suojassa. Löydät myös säädettävän hupun ja käsiä lämmittävät taskut.

  • PROOF™ 100 % kierrätettyä polyesteriä
  • Laminoitu PU-kalvoon, 148 g/m²
  • Bluesign®-hyväksytty. 
  • Hydrostaattinen vesipilari: >15 000 m
  • Hengittävyys: >15 000 g/m²/24h. 
  • Eristys: Mimic Silver, 100 % kierrätetty polyesterilevy eristys
  • 170 g rungossa ja 100 g hihoissa.

Tuotenumero
605420

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Haglöfs

Teknologiat

PROOF™

PROOF™ muodostuu kalvosta, joka on laminoitu pintamateriaaliin. Materiaali on täysin veden – ja tuulenpitävä ja sillä on erittäin hyvä hengittävyys. PROOF™ tekstiilin ripustuskuivaus ilman erillistä lämpöä saattaa heikentää päällikankaan vettä hylkiviä ominaisuuksia, ja on myös tärkeää käsitellä pinta uudestaan, jos se ei ole enää vettä hylkivä. Uudelleenkäsittelyyn voit käyttää aineita, jotka ovat tarkoitettu hengittäville materiaaleille. Käsittele vain puhdas pinta. Käsittelyn jälkeen vaatteen silittäminen matalalla lämmöllä tai sen laittaminen kuivausrumpuun maksimoi käsittelyn tehon. HUOM! Vettähylkivyyskäsittely ei vaikuta tuotteen veden pitävyyteen.    

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Recycled

Tuotteen materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä materiaalia.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.