Sisältöön

Reiss Dx Jr Boots -talvivarsikengät

Lasten vedenpitävät talvikengät tarrakiinnityksellä.

89,90 €
Väri
Harmaa
Harmaa
Violetti
Sininen
Harmaa
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lasten vedenpitävät talvikengät tarrakiinnityksellä. Fleecevuori ja vedenpitävä DrymaxX® kalvo pitävät jalat kuivina ja lämpiminä kaikissa sääolosuhteissa. Ulkopohja on kestävää kumia. Heijastavat yksityiskohdat näkyvät hyvin pimeällä säällä. Tuote ei ole henkilönsuojain ja käyttäjän tulee lisäksi käyttää asianmukaista heijastinta tai heijastinliiviä

  • Vedenpitävä DrymaxX® kalvo
  • Kiinnitys tarra-remmeillä
  • Lämmin tekstiili vuori
  • Kestävä kumipohja
  • Irrotettava pohjallinen

Tuotenumero
542488

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Halti

Teknologiat

DrymaxX

DrymaxX –merkillä varustetut tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX – materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. DrymaxX – tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu niin, että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat ovat suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset ovat teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot ovat suunniteltu niin, että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.