Sisältöön

Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen
Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen
Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen

CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen -naisten citysähköpyörä

Skandinaavisen muodokas Helkama CE7 on sähköpyöräkaunotar, joka kääntää katseet työmatkoilla, kaupunkiajelulla sekä kauppareissuilla. 

3099,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Sähköpyörän valintaopas

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Helkama CE7 e-Bike 7-v 28" valkoinen työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Skandinaavisen muodokas Helkama CE7 on sähköpyöräkaunotar, joka kääntää katseet työmatkoilla, kaupunkiajelulla sekä kauppareissuilla. CE7:ssa yhdistyvät käytännölliset sähköpyörätekniikat sekä laadukkaat peruspyöräkomponentit ja kotimaisuus. Pyörä on valmistettu Helkaman Hangon tehtaalla.Tässä matalarunkoisessa e-city kategorian unisex sähköpyörässä on runkoon osittain sovitettu semi-integroitu (14Ah, 504Wh) Shimano BT-E8010 akku, jonka kantama ja toimintasäde ovat jopa 185km* Ajomukavuutta pyörämatkoille tuo myös Suntour etujousitus, jossa on lukitustoiminto. Shimanon tehokas E6110 moottori on kestävä ja luotettava räväkällä 60Nm väännöllä.Shimano SC-E6100 selkeästä näytöstä (2,7") seuraat matkanteon kaiken tiedon helposti ja näppärästi. Ajotietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun jäljellä olevan toimintamatkan sekä akun varaustilan. Ohjaustangossa sijaitsevassa valintakytkimessä on kaksi suurta ja selkeää painiketta, joista vaihdat avustasojen (ECO, NORMAL, HIGH) välillä sekä liikut näytön valikoissa.Voit yhdistää Bluetoothin avulla pyöräsi myös Shimano E-Tube Project sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti. Voit säätää asetukset vastaamaan oma ajotapaasi ja mieltymyksiäsi suoraan sovelluksesta. Voit myös luoda kaksi eri profiilia, vaihtaa niiden välillä ajon aikana sekä tarkastella ajotietojasi.Pyörässä on perinteinen jalkajarru ja Shimanon luotettava Nexus 7 vaihteisto. Jalkajarrun lisäksi tehokas hydraulinen etujarru takaa tarvittavan jarrutustehon. Schwalben pistosuojatut renkaat rullaavat hyvin niin asfaltilla kuin hiekalla ja kestävät iskuja.Kattavasti varusteltu CE7 on saatavilla kahdella eri runkokorkeudella sekä kahdessa eri värissä, musta ja valkoinen. Herrmansin etu-ja takavalot, runkolukko, seisontatuki sekä <a href="https://www.helkamavelox.fi/avs"> AtranVeloSystem </a>(AVS) tavarateline kuuluvat vakiovarusteisiin.*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.Lataa suomenkielinen<a href="https://www.helkamavelox.fi/app/uploads/2020/12/E6100.pdf"> E6100 käyttöopas </a>ja<a href="https://www.helkamavelox.fi/app/uploads/2021/02/Helkama-Shimano-Steps-pikaohje_web.pdf"> Shimano Steps pikaohje</a>Shimano Steps<a href="https://www.shimano-steps.com/e-bikes/finland/fi/product-information/city-trekking/e6100"> E6100 </a>järjestelmä

Akku: Shimano BT-E8010
Akku - kantama (max):180
Akku - latausaika:7,5h
Etuhaarukka:Suntour NEX E25, 75 mm
Jarrujen tyyppi:jalka- ja etujarru
Jarrujen tyyppi - lisätieto:jalkajarru ja hydraulinen levyjarru
Kampisarja:Shimano FC-E6100 musta 170 mm
Lisävarusteet:lokasuojat,lukko,lamppu,seisontatuki,tavarateline,soittokello
Moottori:Shimano Steps DU-E6110
Moottori - lisätieto:keskimoottori
Paino:27kg
Polkimet mukana:kyllä
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat:Schwalbe Energizer Plus musta
Runko:Aluminirunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:48,52
Vaihdevivut: Shimano Nexus 7 kiertokahva
Vaihteet:7
Vaihteet - lisätieto:Shimano Nexus 7 napavaihde

Tuotenumero
HCCE748MZ

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helkama

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.