Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Helkama E3 28" 3-v
Helkama E3 28" 3-v

E3 28" 3-v -citysähköpyörä

Uudistunut Helkama E3 kaupunkisähköpyörä tarjoaa kaikki olennaiset varusteet vaivattomaan päivittäiskäyttöön kaupunkiolosuhteissa. 

2349,00 €
Väri
Keltainen
Koko

Sähköpyörän valintaopas

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Uudistunut Helkama E3 kaupunkisähköpyörä on kattavasti varusteltu matalarunkoinen sähköpyörä kolmella vaihteella, joka tarjoaa kaikki olennaiset varusteet vaivattomaan päivittäiskäyttöön kaupunkiolosuhteissa.Käytännöllinen e-city kategorian sähköpyörä sopii niin naisille kuin miehille matalan jalannostokorkeuden ansiosta. E3:ssa on mukavan pysty ajoasento, jota voit muokata tarvittaessa helposti säädettävän ohjainkannattimen avulla mieleiseksi.Tästä sähköpyörästä löydät lähes huoltovapaan Shimano Nexus 3 napavaihteiston, joka on toiminnaltaan helppokäyttöinen ja luotettava. Polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen asti avustava Shimano E5000-keskimoottori tarjoaa 250W tehon, 40Nm väännön sekä mieluisan ajotuntuman. Poljinkeskiön nopeussensori mittaa poljinnopeutta ja nopeammin poljettaessa moottori siten avustaa myös kovemmin. Yhdessä poljinkeskiön momentintunnistimen kanssa avustuksesta saadaan vielä entistäkin parempi. Momentintunnistin mittaa käyttäjän poljinvoimaa seuraamalla jatkuvasti ketjun kireyttä ja kun polkija polkee raskaammin se antaa moottorille käskyn avustaa kovempaa.Pyörä on varustettu Shimanon 11,6Ah / 418Wh akulla, jolla ajat jopa 150km yhdellä latauksella. Tavaratelineessä sijaitseva akku on helppo irroittaa latausta varten. Voit ladata akkua myös paikallaan kiinni pyörässä.Helppolukuisesta SC-E5000 näytöstä näet mm. avustustason, nopeuden, matkan sekä akun lataustason. Näyttö (koko 3,5cm) toimii samalla myös valintakytkimenä, jonka avulla säädät kolmea eri avustustasoa (ECO, NORMAL, HIGH) ylös- tai alaspäin ja kytket valot päälle. Lisäksi valittavissa on walk assist-tila pyörän talutustilanteisiin. Moottori tarjoaa pienen mutta riittävän avustuksen esimerkiksi ylämäkeen pyörää talutettaessa.Monipuolisesti varustellusta E3:sta löydät kaikki polkupyörän perusvarusteet. Helkama E3 kaupunkisähköpyörä on varusteltu lokasuojilla, runkolukolla, seisontatuella sekä valoilla edessä ja takana, kaikki kuuluvat vakiovarusteisiin. 

Akku: Shimano BT-E6000
Akku - latausaika: 80% 3,5h , 100% 6,5h
Akku - lisätieto:418Wh
Etuhaarukka:Teräs
Jarrujen tyyppi:jalka- ja etujarru
Jarrujen tyyppi - lisätieto: Shimano MT200 hydraulinen levyjarru 160 mm
Kampisarja: Shimano FC-E5010 170mm musta, 38H
Lisävarusteet:lokasuojat,lukko,lamppu,seisontatuki,tavarateline,soittokello,ketjusuoja
Moottori: Shimano E5000
Moottori - lisätieto:40Nm
Polkimet mukana:kyllä
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat: Rubena Hook 42-622
Runko:Aluminirunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:48,54
Vaihdevivut: Shimano Nexus 3v kiertokahva
Vaihteet:3
Vaihteet - lisätieto: Shimano Nexus 3v napavaihde
Vanteet: Mach1 21-622 36R musta

Tuotenumero
HELHCE3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helkama

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.