Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETHelkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto
Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto
Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto

FE12 e-Fatbike 12v etujousto -maastosähköpyörä

Suosittu Helkama FE12 sähköfatbike, jossa Manitou etujousitus, Shimanon tehokas EP8 moottori, järeä 630Wh akku sekä runkoon integroitu upea DRL valo.

4999,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Sähköpyörän valintaopas

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Suosittu Helkama FE12 sähköfatbike, jossa Manitou etujousitus, Shimanon tehokas EP8 moottori, järeä 630Wh akkukapasiteetti sekä runkoon integroitu upea DRL päivävalo. FE12:n uudistettu väritys ja runkomuotoilu yhdistettynä yhteen markkinoiden tehokkaimmista moottoreista tekee siitä kiinnostavan fatbike uutuuden. Shimano EP8-ajoyksikkö 85 Nm:n vääntömomentilla on e-fatbiken sydän ja takaa tasaisen ja luonnollisen ajotuntuman. Moottori onkin yksi markkinoiden kevyimmistä (2,6kg) ja painoluokkansa tehokkaimmista ajoyksiköistä.Tämän e-fat sähköpyörän virtalähteenä toimii runkoon integroitu mahtava 630Wh Shimano BT-E8036 akku, jonka kapasiteetti riittää pidemmillekin maastolenkeille.FE12 mallin 1,6" LCD-värinäyttö on tyylikäs ja selkeä. Ohjaustangossa sijaitsevilla valintakytkimillä liikut valikoissa ja vaihdat halutulle avustasolle (ECO/TRAIL/BOOST).Voit yhdistää Bluetoothin avulla pyöräsi Shimano E-Tube Project sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti. Voit säätää asetukset vastaamaan omaa ajotapaasi ja mieltymyksiäsi suoraan sovelluksesta. Voit myös luoda kaksi eri profiilia, vaihtaa niiden välillä ajon aikana sekä tarkastella ajotietojasi.Helkama FE12 fatbikestä löydät myös uuden DRL (Daytime Running Light) päivävalon. Runkoon integroitu valo on pyörän tyylikäs pieni yksityiskohta, jolla erotut ja tulet nähdyksi liikenteessä hämärän koittaessa.Laadukas Manitou Mastodon etujousitus ja muhkeat Schwalben Jumbo Jim 4,8" renkaat pehmentävät töyssyt. Myös vaihteisto ja jarrut ovat laatutavaraa. Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä XT M8100 vaihteisto yhdessä Sunringle Mulefut vanteiden kanssa jatkavat pyörän laadukkaiden komponenttien listaa ja tekevät ajamisesta sujuvaa ja mukavaa.FE12 on monipuolinen sähköfatbike joka tarjoaa uusinta tekniikkaa, laatukomponentteja sekä nautinnollisia ajoelämyksiä. Saatavilla kaksi täysin uutta väriyhdistelmää ja kolme eri runkokokoa.*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän paino oli 80kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella päällystetyllä tiellä 700x38C rengaskoolla.Tutustu tarkemmin Shimano Steps<a href="https://mtb.shimano.com/fi/products/e-mtb/ep8/"> EP8 </a>järjestelmään tästä. Lataa suomenkielinen<a href="https://www.helkamavelox.fi/app/uploads/2020/12/EP8.pdf"> EP8 käyttöopas </a>ja<a href="https://www.helkamavelox.fi/app/uploads/2021/02/Helkama-Shimano-Steps-pikaohje_web.pdf"> Shimano Steps pikaohje</a><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5X4RkhfCxDk?rel=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Akku:Shimano BT-E8036
Akku - latausaika:5,7h
Akku - lisätieto:Integroitu
Etuhaarukka:Manitou Mastodon Comp 100mm
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Shimano hydraulinen levyjarru MT410 180mm
Kampisarja:Samox e-Fat 160 mm
Moottori:Shimano EP8
Moottori - lisätieto:Keskimoottori
Paino:27kg
Polkimet mukana:kyllä
Rataspakka:Sunrace CSMZ800 11-51
Rengaskoko tuumaa:26
Renkaat:Schwalbe Jumbo Jim musta 120-559
Runko:Aluminirunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:15,17,20
Vaihdevivut:Shimano SLX SL-M7100
Vaihteet:12
Vaihteet - lisätieto:Shimano RD-M8100 SGS XT 12v Shadow+ ulkovaihde
Vanteet:Sunringle Mulefut 80-559

Tuotenumero
HFE12S15MA

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helkama

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.