Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Helkama TE8L 28" 8-v Di2
Helkama TE8L 28" 8-v Di2

TE8L 28" 8-v Di2 -naisten hybridisähköpyörä

Huippuvarusteltu Helkama TE8L on e-hybrid kategorian sähköpyörä Shimanon Di2 sähkövaihteilla. 

3399,00 €
Väri
Harmaa
Koko

Sähköpyörän valintaopas

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Huippuvarusteltu Helkama TE8L on e-hybrid kategorian pyörä Shimanon Di2 sähkövaihteilla. Pyörän Di2 sähkövaihteet vaihtuvat automaattisesti, tai voit itse vaihtaa niitä painikkeista. Helppoa ja yksinkertaista sähköpyöräilyä erityisesti työmatkoille ja kaupunkiajoon. Saatavilla kahta eri runkokokoa, 48cm ja 52cm. Tehokkaalla Shimano Steps E6100 moottorilla matka taittuu jouhevasti ja 60Nm vääntö avustaa kiperissä ylämäissä. Yksi markkinoiden kevyimmistä (n. 2,7kg) moottoreista on suunniteltu reagoimaan nopeasti, mikä lisää turvallisuutta nopearytmisessä liikenteessä. Vahva, mutta samalla älykäs sähköavustus on luotu vakaata ja luonnollista ajotuntumaa varten. Kevyen alumiini rungon viistoputkeen sijoitettu BT-E8010 504Wh akku tarjoaa parhaimmillaan jopa 185km toimintasäteen yhdellä latauksella.* Voit ladata akkua paikallaan tai irroittaa sen helposti latausta varten. Shimano SC-E6100 selkeästä näytöstä (2,7") seuraat ja selaat ajodataa kätevästi. Ajotietokone näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun jäljellä olevan toimintamatkan sekä akun varaustilan. Ohjaustangossa sijaitsevassa valintakytkimessä on kaksi suurta ja selkeää painiketta, joista vaihdat avustasojen (ECO, NORMAL, HIGH) välillä sekä liikut näytön valikoissa.Huolettomat, kiinteät Herrmansin LED-valot ottavat virtansa pyörän akusta, kuten myös sähkövaihteet. Pyörän kestävät ja erittäin helppokäyttöiset Di2 sähkövaihteet eivät hevillä ruostu tai jäädy. Voit asettaa 8-v vaihteiston joko automaattiseksi tai vaihtaa vaihdetta itse vaihtonapeista. Voit myös säätää mieleisen poljinkierrosnopeuden sekä pysähdyksen jälkeisen liikkeellelähtövaihteen. Vaihteisto tunnistaa kammen asennon ja ajoittaa vaihdot vaihteistoa vähiten kuormittavaan kohtaan. Lisää ajomukavuutta pyörään tuo Suntourin lukittava etujousitus, Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä kestävät ja pistosuojatut Schwalbe Marathon e-Plus renkaat. Vakiovarusteina lisäksi lokasuojat, seisontatuki sekä Atran velo tavarateline, joka on yhteensopiva AVS- korien ja laukkujen kanssa.

Akku: Shimano BT-E8010
Akku - latausaika:80% 2,5h , 100% 4h
Akku - lisätieto:504Wh
Etuhaarukka:Suntour NEX E25, 63 mm
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Clarks Clout 180/160 mm hydraulinen levyjarru
Kampisarja:Shimano FC-E6100 musta 170 mm
Lisävarusteet:lokasuojat,lukko,lamppu,seisontatuki,tavarateline,soittokello
Moottori:Shimano E6100
Moottori - lisätieto:60Nm
Polkimet mukana:kyllä
Rataspakka:Shimano Alfine-8 Di2 22H
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat:Schwalbe Marathon e-Plus 40-622
Runko:Aluminirunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:48,52
Vaihdevivut:Shimano E6010 nappivaihde
Vaihteet:8
Vaihteet - lisätieto:Shimano Alfine Di2 8-V napavaihde
Vanteet:Mach1 21-622 36R musta

Tuotenumero
HELHNTE8L

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helkama

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.