Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETJr Cyclone Jacket -toppatakki

Poikien vettähylkivä klassinen laskettelu/ vapaa-ajan talvitakki

Takkiin sisältyy SKI FREE etu, jolla voit ladata yhden ilmaisen päivälipun tai ostaa kaksi lippua yhden hinnalla. Katso ohjeet edun saamiseksi ja valitut hiihtokeskukset: https://www.hellyhansen.com/skifree/ 

220,00 €
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lasten laskettelu- ja vapaa-ajan talvitakki kylmällekin kelillle.

 • Takki on varustettu muhkealla Primaloft Black High loft 133 gr  ( untuvan omainen muhkea je keveä vanulaatu) vanulla. 
 • Pintakangas on kyllästetty ympäristöystävällisellä PFC vapaalla DWR käsittelyllä hyvän kosteuden hylkivyyden säilyttämiseksi. 
 • Takissa on RECCO jäljitys teknologia, hissilipulle oma erillinen hihatasku, irroitettava huppu sekä erinomiaset taskutukset.
 •  Yksi taskuista on erikoiseristetty LIFA LIFEPOCKET, joka suojaa älypuhelimen akkua kylmältä. Jr laskettelutakki kaikilla herkuilla kylmälle talvipäivälle tai mäkeen.
 • PRIMALOFT Black Eco  vanu; vettähylkiväksi käsitelt
 • SPRAY TECH, takilla ei  vedenpitäviä kalvoja ( tikkaukset), mutta käsiteltyhyvin vettä hylkiväksi
 • PFC vapaa DWR käsittely
 • Primaloft Black ECO vanu 133 gr
 • RECCO jälkitystenologia
 • Life Pocket
 • Hissilipputasku
 • vetokerjulliset sivutaskut
 • vetoketjullinen sisäpovitasku
 • korkea suojaava kaulua irroitettavalla vanullisella hupulla, hippuun mahtuu laskettelukypärä

Takkiin sisältyy SKI FREE etu, jolla voit ladata yhden ilmaisen päivälipun tai ostaa kaksi lippua yhden hinnalla. Katso ohjeet edun saamiseksi ja valitut hiihtokeskukset: https://www.hellyhansen.com/skifree/ 

 

Tuotenumero
41689

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

PrimaLoft® Black Insulation ECO

PrimaLoft® ECO on kylmiin olosuhteisiin suunniteltu untuvan tuntuinen vanueriste, jossa on 60% kierrätettyä materiaalia. Se sitoo tehokkaasti ilmaa ja eristää kylmissä olosuhteissa. PrimaLoft® ECO:sta valmistetut vaatteet ja makuupussit pakkautuvat pieneen tilaan ja hylkivät tehokkaasti kosteutta. Hienosta kuidusta valmistettu eriste on pitkäikäinen ja mukavan pehmeä materiaali. Kuitu toimii erinomaisesti kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

PRIMALOFT®

Primaloft® vanuteknologia on saanut alkunsa USA;n armeijan tarpeista saada vettähylkivä, synteettinen vaihtoehto untuvalle. Primaloft® vanuteknologian perusta on vanuteknologian pienimmät kuidut jotka ovat kooltaan alle 1 denieriä (muiden keskimääräinen kuitukoko 2,5 – 6 denieriä). Nämä äärimmäisen pienet kuidut pystyvät sitomaan vanurakenteessa sisäänsä paljon ilmaa jolloin tuloksena on erinomainen lämpimyys ja keveys. Primaloft® hylkii myös tehokkaasti vettä ja kuivuu nopeasti. Tämä perustuu sekä kuiturakenteeseen että kuituun lisätyllä, pysyvällä vettähylkivyyskäsittelyllä. Primaloft® kuidussa oleva käsittely vähentää kuidun kykyä imeä itseensä kosteutta samalla kun se tekee siitä vettähylkivän - Primaloft® vanu onkin kylmissä ja märissä olosuhteissa liikkuvien toimivin vaihtoehto.  

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.