Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten takit
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (126)
  126 / 126 tuotetta
  2 väriä
  McKINLEY
  Crystal Jacket Jr - toppatakki
  99.90 €
  79.90 €

  Takit kategoriat

  Lasten takit

  Kun uusi vuodenaika vaihtuu, takki on yleensä päivityksen tarpeessa. Kotimaassa erilaisia takkeja tulisikin löytyä useampi erilainen: lämmin talvitakki, säänkestävä välikausitakki sekä kevyt takki kesään. Kun haussa ovat lasten takit, ostoksilla tulee huomioida paitsi vuodenaika ja sääolosuhteet, myös tyyli, mukavuus ja helppo puettavuus. Hyvä lasten takki on lämmittää, hengittää ja suojaa sateelta- sekä tuulelta. Kuten aikuiset, myös lapset ovat tarkkoja tyyliseikoista – kannattaa siis valita takki, joka miellyttää varmasti käyttäjänsä silmää. Varsinkin pienten lasten kohdalla mukavuus ja mutkattomuus ovat tärkeitä valintakriteerejä. Takin tulee istua niin, että siinä voi liikkua ja leikkiä vapaasti. Ennen kaikkea, takkiostoksilla tulee valita sellainen malli, joka soveltuu käyttötarkoitukseensa.

  Etsitkö lasten takkia urheiluun, vapaa-aikaan vai molempiin käyttötarkoituksiin? Jos mielessäsi on lasten takki urheiluun, pohdi ensi sijassa sääolosuhteita, joissa takki on yleensä käytössä. Talvisiin urheiluhetkiin, kuten hiihtoon ja luisteluun, paras valinta on yleensä säänkestävä ja hengittävä kuoritakki. Kun valitset kuoritakin alle kevyemmän vaatekerroksen, niin kyseinen takkityyppi soveltuu hyvin myös välikausien urheiluun, vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Lasketteluun valitaan sen sijaan hieman topatumpi laskettelutakki. Untuvatakki on takeista lämpimin, joten se soveltuu hyvin paukkupakkasiin vapaa-ajan takiksi. Mitä tulee lämpimämpien säiden takkeihin, kevyt kuoritakki tai tuulitakki sopii hyvin niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Lapselle sopivia vapaa-ajan takkeja kevät- ja kesäsäihin ovat myös erilaiset verkkaritakit, bomber-takit sekä monikäyttöiset anorakit.

  Mistä löytyy laadukas takki lapselle? Olipa mielessäsi tyttöjen takki tai poikien takki, Intersportin suuresta valikoimasta löydät reippaasti vaihtoehtoja urheiluun ja vapaa-aikaan. Meiltä löydät esimerkiksi parhaat lasten urheilutakit, lasten talvitakit, lasten kuoritakit sekä lasten tuulitakit. Valikoimassa ovat parhaat merkit, kuten Peak Performance -takit lapsille ja McKINLEY-takit lapsille. Tilaa lasten takki netistä tai tee ostoksia lähimmässä Intersport-kaupassasi. Hanki myös muut lasten vaatteet mutkattomasti: katso esimerkiksi lasten housut, lasten paidat ja lasten päähineet. Kaupassa apunasi ovat aina asiantuntevat myyjämme. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko lasten takit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lasten takit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 126 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lasten takit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Argon Light Hood Jkt JR - vanutakki, adidas Frosty Winter Jacket Jr - untuvatakki ja Helly Hansen Dubliner Insulated Jacket Jr - vanutakki sekä suosituin merkki on Peak Performance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten takit

  4.64/5

  Perustuu 116 arvosteluun