Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Kyte Parka -naisten untuvatakki

Naisten pitkänmallinen untuvaparkatakki samettivuoratulla hupulla.

299,00 €
Väri
Ruskea
Musta
Vihreä
Keltainen
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Kyte -parka on monipuolinen naisten untuvatakki kylmiin kaupunkipäiviin. Rento istuvuus ja pitkä leikkaus antavat takille urbaanin ilmeen, ja tekniset ominaisuudet pitävät käyttäjänsä lämpimänä. Kylmällä ei ole reittiä takin sisälle, sillä paksu untuvatäyte torjuu pakkasen. Kiinteässä ja säädettävässä hupussa on samettivuori. Lämpimät, napilliset sivutaskut pitävät kädet lämpiminä ja omaisuutesi turvassa.

  • Kiinteä, samettivuorinen huppu
  • Kahteen suuntaan toimiva YKK-vetoketju ja painonapeilla kiiinnittyvä tuulilista
  • Täyte: 60/40 untuvaa
  • Materiaali: 100% polyesteri. Kontrastimateriaali: 91 % polyesteri, 9 % elastaani. Vuorimateriaali: 100 % kierrätetty polyesteri; 2. vuorimateriaali 95 % kierrätetty polyesteri, 5 % elastaani
  • Vuori ja päämateriaali on Oeko-Tex® 100- sekä Bluesign® -sertifioituja.
  • Untuva on RDS sertifioitua.

 

Takin pituus:Pitkä

Tuotenumero
622665

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Kari Traa

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.