Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETTonic KinetiCore Pyöräilykypärä

Tyylikäs ja mukava Tonic KinetiCore on suunniteltu pyöräilijöille, jotka haluavat kevyen kypärän suojauksesta tinkimättä.

84,90 €
Väri
Musta
Valkoinen
Harmaa
Keltainen
Violetti
Harmaa
Sininen
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tyylikäs ja mukava Tonic KinetiCore on suunniteltu pyöräilijöille, jotka haluavat kevyen kypärän suojauksesta tinkimättä.

  • Lazer Advanced TurnSys mahdollistaa tarkan istuvuussäädön helposti säädintä kääntämällä
  • 4 kokovaihtoehtoa. Oikea kypäräkoko varmistaa tehokkaan suojauksen ja käyttömukavuuden
  • Koot: S/52-56cm    M/55-59cm    L/58-61cm    XL/61-64cm
  • Paino: 240g

Tuotenumero
BLCTONICKC

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lazer

Teknologiat

KinetiCore

Lazer on vuosien ajan testannut ja jalostanut kypäräteknologiaansa, minkä tuloksena syntyi uusi integroitu KinetiCore-iskusuojausjärjestelmä.

Parempi Iskusuojaus, Vaimentaa eri tyyppisiä iskuja.

KinetiCore on tulos vuosikymmenen tutkimus- ja kehitystyöstä. KinetiCore hyödyntää kokoonpainumisvyöhykkeitä muodostavia EPS-vaahtoelementtejä, jotka absorboivat iskuenergiaa ja suojaavat pään aluetta sekä suorilta iskuilta että rotaatioiskuilta.

Tehokas Tuuletus, Jopa 12 % parempi jäähdytysteho

Sisäänrakennettu KinetiCore on mahdollistanut innovatiivisten, jäähdytystä tehostavien tuuletusaukkojen lisäämisen kypärärakenteeseen.

Integrointi varmistaa keveyden, Jopa 23 % kevyempi

Alhaisempi paino parantaa kypärän käyttömukavuutta, suorituskykyä ja aerodynaamisuutta. Tutkimme vuosien ajan tapoja keventää kypäriä vähentämällä niissä tarvittavan muovin ja EPS-vaahdon määrää.

Vähemmän muovia

Olemme sitoutuneet löytämään tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme. Saavutimme tavoitteemme parantaa kypärien suorituskykyä ja vähentää niissä käytettävää (muovi) materiaali määrää optimoimalla EPS-vaahto-osuuden.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.