Sisältöön

Fresh Foam X 1080v13 Jr -juoksukengät

Neutraali juoksukenkä lapsille ja nuorille, jossa on erittäin hyvä vaimennus. Air Mesh -päällinen on kevyt ja hengittää hyvin. Droppi: 6mm

105,00 €
Väri
Musta
Pinkki
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Neutraali juoksukenkä lapsille ja nuorille, jotka arvostavat hyvää vaimennusta ja keveyttä.

1080 on New Balancen juoksukenkien aatelinen erinomaisella vaimennuksella. Tässä versiossa 13 on uudelleenmuotoiltu Fresh Foam X -välipohja, jossa on entistä enemmän vaimennusta, ja samalla hyvä responsiivisuus. Puhalletusta kumista valmistettu ulkopohja on takaa hyvän pidon, ja kestävyydestä pitää huolen siihen lisätty Ndurance-teknologia. Kengän päällinen on saumaton Air Mesh -kangas, joka on New Balancen erittäin kevyt ja hengittävä tekstiili.

1080v13 on tämän päivän ykkössuosikki, kun haluat jaloillesi erittäin pehmeän vaimennuksen ja loistavan mukavuuden.

Tämä malli täyttää New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin jalkineiden päällisen valmistusmateriaaleista vähintään 50% on kestävän kehityksen mukaisia. Ulkopohjassa taas on käytetty luonnollisia materiaaleja kuten sokeriruokoa.

  • Fresh Foam X
  • Air Mesh
  • Stretch-nauhat
  • Ndurance
  • Green Leaf
  • Droppi: 6mm
  • Kanta: 32mm, päkiä: 26mm
Droppi (mm):5-6
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
NBLG1080K13

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

Teknologiat

FreshFoam X

FreshFoam X on uusi välipohjan materiaali joka on normaalia FreshFoamia kimmoisampi. Fresh Foam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.