Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Fresh Foam X 880v12 Wide W -naisten juoksukengät

Naisten leveälestiset, neutraalit juoksukengät. Välipohja on yhdistelmä Fresh Foam X ja FuelCell-materiaaleja. Engineered mesh -päällinen. Droppi:10mm

129,00 €
30 päivän alin hinta: 129,00 €
Hinta alunperin: 170,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten leveälestinen, neutraali juoksukenkä monipuoliseen harjoitteluun. Kengän välipohjassa on hyödynnetty New Balancen kahta parhainta välipohjateknologiaa FuelCellia ja Fresh Foamia. Päällinen on tukevaa, saumatonta engineered mesh -kangasta. Engineered mesh -kangas neulotaan kerroksittain siten, että siitä saadaan mahdollisimman hengittävä ja tukeva. Puhalletusta kumista valmistetussa ulkopohjassa on hyödynnetty Ndurance -teknologiaa, jolloin siitä on saatu entistä kestävämpi.

  • Fresh Foam X
  • FuelCell
  • Engineered mesh -päällinen
  • Ndurance-ulkopohja
  • Stretch-nauhat
  • Leveä lesti
  • Droppi: 10mm
  • Kanta: 22mm, päkiä: 12mm
  • Paino: 237g (US 8)
Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata
Lesti:Leveä
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
W880V12D

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

Teknologiat

FuelCell

Fuelcell on New Balancen kimmoisin välipohjan materiaali ja se tarjoaa tehokkaimman energian palautuksen. Teknologia on suunniteltu datapohjaisen välipohjan muotoilun avulla, joka tarjoaa optimaalisen siirtymän askeleelta toiselle auttaen juoksijaa kasvattamaan vauhtia entisestään.

FreshFoam X

FreshFoam X on uusi välipohjan materiaali joka on normaalia FreshFoamia kimmoisampi. Fresh Foam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.