Sisältöön

Fresh Foam X 880v13 GTX M -miesten juoksukengät

Miesten neutraalit juoksukengät, joissa vedenpitävä Gore-Tex®-päällinen. Välipohjassa hyödynnetään Fresh Foam X ja FuelCell-teknologioita. Droppi:10mm

195,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Neutraali juoksukenkä monipuoliseen harjoitteluun kosteissa olosuhteissa.

Kengän päällinen on varustettu vedenpitävällä Gore-Tex®-kalvolla, joka pitää jalkasi varmasti kuivana. Kengän välipohja pitää sisällään kaksi New Balancen huipputeknologiaa, jotka ovat Fresh Foam X ja FuelCell. Kannasta päkiälle ulottuva Fresh Foam tarjoaa erittäin hyvän vaimennuksen. Päkiän alta pelkästään löytyvä FuelCell tuo kenkään responsiivisuutta, ja parantaa energian palautumista.

  • Fresh Foam X
  • FuelCell
  • Gore-Tex®
  • Ndurance
  • Droppi: 10mm
  • Kanta: 22mm, päkiä 12mm
  • Paino: 300g (US 9,5)
Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata,Lumi,Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
M880V13GTX

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

FreshFoam X

FreshFoam X on uusi välipohjan materiaali joka on normaalia FreshFoamia kimmoisampi. Fresh Foam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.