Sisältöön

Fresh Foam X Hierro v7 Trail W -naisten maastojuoksukengät

Naisten neutraali trailjuoksukenkä. Fresh Foam X -välipohjalla varustettu Hierro tarjoaa mukavan askelluksen alustasta riippumatta. Droppi: 8mm

100,00 €
Hinta verkossa
175,00 € -42 %
30pv alin hinta: 175,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Punainen
Ruskea
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Fresh Foam X Hierro v7 Trail W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Naisten neutraali trailjuoksukenkä.

Fresh Foam X -välipohjalla varustettu Hierro tarjoaa mukavan askelluksen alustasta riippumatta. Päällinen on tiiviisti neulottua engineered mesh -kangasta, joka hengittää hyvin, mutta hylkii myös vettä. Ulkopohjana toimii hyvin tukeva Vibramin Megagrip Outsole, joka on erittäin kestävä, ja tarjoaa erittäin tukevan pidon. Kärki on vahvistettu New Balancen omalla Toe Protect -teknologialla, joka suojaa varpaitasi osumilta. 

Tämä malli täyttää New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin jalkineiden päällisen valmistusmateriaaleista vähintään 50% on kestävän kehityksen mukaisia. Ulkopohjassa taas on käytetty luonnollisia materiaaleja kuten sokeriruokoa.

  • Fresh Foam X
  • Engineered Mesh
  • Vibram Megagrip
  • Toe Protect
  • Green Leaf
  • Droppi: 8mm
  • Kanta 23mm, päkiä 15mm
  • Paino: 235g (US 8)
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Maasto,Lumi,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
WTHIERV7

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

Teknologiat

Vibram

Pohjien italialainen huippu brändi, joka on valmistanut markkinoiden laadukkaimpia ja innovatiivisimpia pohjia jo vuodesta 1937. Patentoidut Vibram pohjaratkaisut ovat kulutuskestäviä ja niiden ominaisuudet määräytyvät käyttötarkoituksen mukaan.

FreshFoam X

FreshFoam X on uusi välipohjan materiaali joka on normaalia FreshFoamia kimmoisampi. Fresh Foam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.