Sisältöön

Walking 880v6 W -naisten kävelykengät

Tyylikäs ja mukava vaihtoehto vapaa-aikaan naisille. 880v6 on varustettu mukavalla Fresh Foam -välipohjalla, joka pitää huolen vaimennuksesta.

110,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tyylikäs ja erittäin mukava vaihtoehto vapaa-aikaan naisille.

Kävelyyn suunniteltu 880v6 on varustettu mukavalla Fresh Foam -välipohjalla, joka pitää huolen vaimennuksesta. Tämä on New Balancen parhaiten vaimentava välipohjateknologia. Päällisessä yhdistellään laadukasta mokkanahkaa ja hengittävää tekstiiliä. Ndurance- ja NGrip-teknologiat on strategisesti sijoitettu ulkopohjaan tuomaan varmaa pitoa ja kestävyyttä kenkään!

  • Kävelykenkä
  • Fresh Foam
  • Ndurance
  • Ngrip

Tuotenumero
WW880V6

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kävelykengät, New Balance

Teknologiat

FreshFoam

FreshFoam välipohjan vaimennus on suunniteltu tuottamaan erittäin pehmeä ja kevyt askellus. FreshFoam on New Balancen pehmein vaimennusmateriaali.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.