Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINAir Zoom Vomero 16 W -naisten juoksukengät

Hyvin vaimennetut neutraalit juoksukengät naisille.

165.00 €
Väri
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nike Zoom Vomero juoksukengät ovat luotettava valinta pitkille lenkeille. ZoomX vaahtovaimennus tarjoaa energisen ja kimmoisan vaimennuksen, mikä toimii parhaiten kovilla alustoilla. Päkiän alle sijoitettu Zoom Air ilmatyyny lisää kimmoisuutta. Näissä erittäin kevyissä juoksukengissä on joustava ja hengittävä päällinen, mikä tarjoaa loistavan istuvuuden ja mukavuuden. Kengän keskiosan ylitse kulkeva panta yhdessä nauhoituksen kanssa antavat lisätukea sivuttaissuunnassa. Hyvin kulutusta kestävä kuminen ulkopohja sekä topattu iltti.

  • Paino: n 260g (EU 39)
  • Droppi: 9.6mm (Päkiä: 18.5mm, Kanta: 28.1mm)
Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
DA7698

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.