Sisältöön

Dri-fit Aw84 Trail Run Cap -lippis

Lippis, joka on suunniteltu erityisesti juoksuharrastukseen.

32,90 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Dri-fit Aw84 Trail Run Cap -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Lippis joka suunniteltu erityisesti juoksuharrastukseen. Takana säätömahdollisuus, jonka avulla lippiksen saa säädettyä istumaan hyvin omaan päähän. Lippis on dri-Fit-materiaalia, joten se siirtää hien pois iholta ja pitää pään kuivana ja mukavan tuntuisena.

  • 100 % polyesteria
  • Takana säätömahdollisuus
  • Dri-FIT-kangasta

Tuotenumero
DR0469

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Nike

Teknologiat

Dri-FIT

Nike Dri-FIT on mikrokuituinen polyesterimateriaali, joka siirtää hikeä keholtasi kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Toisin sanoen Dri-FIT pitää urheilijan olon kuivana ja miellyttävänä.

Dri-FIT teknologiaa on käytetty monissa Niken tuotteissa, kuten mm. paidoissa, sukissa, housuissa, shortseissa ja käsineissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.