Sisältöön

Miesten päähineet

Päähineet kategoriat

Miesten päähineet

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten päähineet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten päähineet helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten päähineet löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten päähineet mm. merkeiltä Buff, Helly Hansen, Rukka. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Superyellow Saame Headband -panta, 29.90€.

Paljonko miesten päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 62.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 187 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Box Beanie - pipo, Halti Niva Headband - panta ja Superyellow Saame Headband - panta sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten päähineet

4.38/5

Perustuu 199 arvosteluun