Sisältöön

Pegasus 40 M -miesten juoksukengät

Miesten neutraalin tuen juoksukengät

119,00 €
Normaalihinta: 139,00 €
30pv alin hinta: 119,00 € Lisätietoa
Väri
Musta
Valkoinen
Sininen
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Pegasus 40 M -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Mitä tukevampi kenkä, sitä enemmän vakautta se voi antaa luonnolliselle askelellesi. Nike Pegasus 40 -juoksukenkien säädetyn tuen ja vaimennuksen yhdistelmä tekee jokaisesta askeleesta mukavan ja turvallisen. Pegasus 40 -juoksukengässä on neutraali tuki, joka antaa tasapainoa. Kengät sopivat pitkille ja lyhyille lenkeille, ja ne tarjoavat askeleelle sujuvan liikeradan kantapäästä varpaisiin. Responsiiviset kengät antavat sinulle hieman enemmän joustoa askeleeseesi saadaksesi enemmän irti juoksustasi.

Pegasus 40 -mallin kauluksen ympärillä olevaa vaahtopehmustetta on lisätty istuvuuden ja mukavuuden parantamiseksi. Myös sisävuorauksia ja pehmusteita on parannettu. Mokkamateriaali mahdollistaa sen paremman istuvuuden ilman ärsytystä. 

  • Neutraali tuki
  • Keskitason vaimennus
  • Nike React-teknologia
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
DV3853

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

React

Nike React on 11 % pehmeämpi ja 13 % kimmoisampi kuin Lunarlon-vaahtomuovi. Lisäksi Nike React on 5 % kevyempi kuin LunarEpic Low Flyknit 2. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.