Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Sportswear Essential Windrunner Woven Jacket W -naisten tuulitakki

Nike Sportswear Essential Windrunner takki on huoleton ja rennosti istuva takki jokapäiväiseen käyttöön.

92,90 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tuulitakki rennolla istuvuudella! Nike Sportswear Essential Windrunner takki on huoleton ja rennosti istuva takki jokapäiväiseen käyttöön. Kierrätetty kangas on vuorattu verkkokankaalla mukavuuden lisäämiseksi ja sopii hyvin kerrospukeutumiseen. Windrunner Chevron -malli ja Futura-logo noudattavat Niken klassista ilmettä. Tässä helposti istuvassa mallissa on rento, hieman ylisuuri istuvuus, mikä auttaa sinua liikkumaan ja kerrospukeutumaan mukavasti. Kevyt kudottu kangas tuntuu pehmeältä ja on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Vartalo on vuorattu verkkokankaalla tehden takista hengittävän. Helmassa on kiristysnyöri. Joustavat hihansuut pitävät takin muodossaan. Taskuissa säilytät helposti pienet tavarat. Brodeerattu Futura-logo viimeistelee ilmeen. Takaosan tuuletusaukot lisäävät hengittävyyttä. 

  • Materiaali: 100 % nylonia. Verkkovuori 100 % polyesteriä.
  • Rento istuvuus
  • Pystykaulus
  • Konepesu

Tuotenumero
DM6185

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.