Sisältöön

Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon
Oakley O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon

O-Frame Pro 2.0 XL Black Red w/ DarkGrey&Persimmon -laskettelulasit

Laadukkailla ja suorituskykyisillä laskettelulaseilla näet selkeästi ja tarkasti. Sisältää kahdet eri linssit, DarkGrey ja Persimmon.

89,90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

O-Frame® 2.0 PRO XL -laskettelulaseissa yhdistyvät tyyli ja suorituskyky L-koossa. Lasit on varustettu ruiskuvaletulla, iskunkestävällä ja optisesti laadukkaalla linssillä, tarjoten loistavan suorituskyvyn edullisemmassa hintaluokassa. Suoralinjainen muotoilu laajentaa näkökenttää ja tarjoaa saumattoman istuvuuden useimpien kypärien ja silmälasikehysten kanssa. 

Oakleyn patentoima High Definition Optics® (HDO®) eliminoi vääristymät ja antaa sinulle selkeämmän, terävämmän ja tarkemman näkyvyyden. 

  • Kehyksen koko: L
  • Linssi: DarkGrey ja Persimmon
  • Toimitetaan kahdella eri värisellä linssillä
Lasien tyyppi:Laskettelulasit

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Oakley

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.